Όροι Χρήσης και Συναλλαγής

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με την εμπορική ονομασία toolsmall.gr το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.toolsmall.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους, όπως διατυπώνονται εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

  

1. Πνευματική Ιδιοκτησία

 Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και προϊόντων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του toolsmall.gr και προστατεύεται σύμφωνα με το Ν.2121/1993 «περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων» με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τις εξουσίες του δικαιούχου κατά τα άρθρα 3 και 4 του ως άνω νόμου και κατά συνέπεια κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή αντίθετη προς τις διατάξεις του ως άνω νόμου επισύρει τις προβλεπόμενες από αυτόν κυρώσεις.

  

2. Όροι χρήσης

 Η εταιρεία toolsmall.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος

 

 3. Προσωπικά Δεδομένα

 Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο www.toolsmall.gr θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.). Τα προσωπικά σας δεδομένα, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και για να επικοινωνούμε μαζί σας και κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά έκτος από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους του toolsmall.gr . Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρως διασφαλισμένα και σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιεύονται με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το toolsmall.gr δεσμεύεται να προστατεύει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνονται από εσάς κατά την διάρκεια των επισκέψεων σας στον παρόντα ιστότοπο και συμμορφώνεται με το σύνολο της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που επί του παρόντος ισχύει.

 

 4. Περιορισμός ευθύνης

 Σκοπός μας η σωστή ενημέρωση του πελάτη για όλα τα προϊόντα με τεχνικά στοιχεία, περιγραφές, εικόνες προϊόντων. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών στην  εμφάνιση των προϊόντων, σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων κατά την καταχώριση στοιχείων που οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα toolsmall.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το toolsmall.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου Επιστροφές Προϊόντων). Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών. Επίσης, επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

  

5. Δεσμοί με άλλους ιστότοπους

 Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες του το  toolsmall.gr  μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις (links) με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους καθώς και για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το toolsmall.gr.

  

6. Όροι αγοράς προϊόντων

1. Το προϊόν και η χρήση του έχουν γίνει κατανοητά και είναι της αρεσκείας του πελάτη

2.  Ο πελάτης έχει αντιληφθεί ότι το προϊόν διατίθεται ως αντικείμενο

3.  Ο πελάτης είναι ενήμερος για την τιμή που αναγράφεται σε κάθε προϊόν. Στην αναγραφόμενη τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

4. Ο πελάτης αποδέχεται την χρέωση των εξόδων συσκευασίας και αποστολής. Το ποσό των εξόδων αποστολής εξαρτάται από την περιοχή αποστολής και το βάρος ή το μέγεθος του/των προϊόντων και προστίθεται στο τελικό ποσό της αξίας των προϊόντων της παραγγελίας

5. Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει τον τρόπο αποστολής ανάμεσα σε: α) αποστολή με χρήση Ταχυμεταφοράς (κούριερ) β) αποστολή με τη χρήση Μεταφορικής εταιρίας.

6. Ο πελάτης, αν έχει οποιαδήποτε απορία ως προς το προϊόν, η οποία δεν καλύπτεται από την αναλυτική περιγραφή που υπάρχει σε κάθε προϊόν, πριν το αγοράσει έχει δυνατότητα να έλθει σε επικοινωνία με την επιχείρηση με τη χρήση μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@toolsmall.gr, και τηλεφωνικά στο 2831041491.

7. Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών για μια παραγγελία είναι 3€ και μεταβάλεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων.

 

7. Τρόποι πληρωμής

Ως τρόπο πληρωμής έχετε τις επιλογές

1. Αντικαταβολή (ισχύει για αποστολή με μεταφορική και κούριερ και έχει επιπλέον επιβάρυνση στην τιμή 1,9 € ανά παραγγελία)

2. Τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6453115068284 IBAN GR9201714530006453115068284  και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 25840066663 IBAN GR4001102580000025840066663.

3. Χρήση πιστωτικής κάρτας

 

8. Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε και να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσετε σε 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και τα έξοδα που έχει επιβαρυνθεί η εταιρεία toolsmall.gr για την αποστολή του προϊόντος. Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα και η συσκευασία τους δεν έχουν καμία φθορά, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων που τα συνοδεύουν, οδηγίες χρήσης, εγγύηση προϊόντος και αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου. Η εταιρία toolsmall.gr δεν φέρει καμία υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

 

9. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 28310 41491 (Δευτέρα έως Σάββατο 8:00-18:00) και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@toolsmall.gr.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, δεν γίνεται δεκτή η ακύρωση της παραγγελίας.

 

10. Εγγυήσεις

Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επισήμων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των εταιρειών ή στα εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα, όπως και στο δικό μας κατάστημα. Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς αναφέρεται στα στοιχεία του προϊόντος . Απαραίτητες προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι η απόδειξη - ημερομηνία αγοράς, σωστή χρήση του προϊόντος, η τήρηση των οδηγιών χρήσης, η συντήρηση και καθαρισμός του προϊόντος. Η εγγύηση ενός προϊόντος καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών (όσων αναφέρονται στης οδηγίες χρήσης του προϊόντος) και των εργατικών και σε καμία περίπτωση τα έξοδα αποστολής.